MKB

ISL Automatisering is leverancier van professionele ICT-oplossingen en -diensten voor de zakelijke markt en focust zich daarbij op een tweetal oplossingsgebieden:

  • Hardwareprojecten
  • Automatiseringsprojecten

Elk deelgebied werkt hierbij vanuit de eigen kracht, kennis en expertise die specifiek voor het betreffende deelgebied aanwezig is en kent gespecialiseerde medewerkers die al uw vragen kunnen beantwoorden. Hierin onderscheiden we ons door de projectmatige aanpak van een project.

Samen met ú zoekt ISL naar de beste oplossing voor de lange termijn. Hierbij neemt ISL Automatisering uw specifieke situatie als leidraad om tot een perfect passende invulling te komen. De basis van onze oplossingen wordt gevormd door een 'multi-vendor' aanpak. Hierdoor kunnen we volledig merkonafhankelijk opereren.

Onze consultants zullen u optimaal begeleiden en adviseren over de verschillende oplossingen van de diverse fabrikanten. Dankzij deze aanpak weet u zeker dat u de technologie in huis haalt die het beste bij u past, tegen de meest gunstige prijs.

MKB