Cloud

Werken in de cloud is populair. Dat is niet voor niets. Het biedt u namelijk vele voordelen. Zo is het mogelijk veel van uw bedrijfsprocessen extern te laten plaatsvinden, waardoor u bespaart op investeringen in hardware, software en beheer. Zo zijn uw zorgen over systeemonderhoud, afschrijvingen, licenties, inrichten van gekoelde serverruimtes en energiekosten voorgoed verleden tijd. Maar, werken via de cloud biedt meer voordelen. Zo logt u via internet in op uw zakelijke omgeving; waar u ook bent of wanneer dan ook. Dat is pas flexibel werken.

Ook gratis de Microsoft Cloud diensten uitproberen?
Met cloud computing bent u dus niet meer afhankelijk van de server op kantoor, maar kunt u op elke willekeurige computer, tijdstip en locatie via het internet inloggen op uw zakelijke cloud omgeving. Dit betekent dat u altijd toegang heeft tot onder andere al uw e-mails, documenten, contacten en agenda's. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over backups, want alle gegevens staan veilig in de cloud.

Take a walk in the cloud with Remcoh!
Het werken in de cloud biedt verder veel nieuwe mogelijkheden. Dit heeft echter ook een grote invloed op het gebruikersproces - met veel nieuwe gebruikersvragen tot gevolg. U wilt zich daar het liefst zo min mogelijk mee bezig houden. Remcoh Cloud van Paradigit Zakelijk biedt volledige en voordelige ondersteuning aan al uw cloudgebruikers. Slimme ondernemers besteden uit aan Remcoh Cloud. Meer informatie? Bekijk onze folder

Shutterstock _83162503