Whitepapers

Remcoh, de support afdeling van ISL, fungeert als trusted advisor voor ondernemers, overheden en onderwijs instellingen. Dankzij de jarenlange ervaring hebben zij veel kennis op het gebied van automatisering.

Remcoh informeert en adviseert u dan ook graag over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Dit doen zij onder andere met whitepapers over bijvoorbeeld Office 365 met Sharepoint integratie, Mobile Device Management en Fraudepreventie.

Wat is phishing?

Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over hoe malafide praktijken van internetcriminelen voorkomen kunnen worden.
Lees meer hierover...

 Mobile Device Management
De nieuwste Mobile Device Managementtechniek maakt het mogelijk om alle type en merken tablets en smartphones te beschermen tegen het uitlekken van kritieke bedrijfsinformatie. Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over slim beheer van mobiele apparaten en beveiligde toegang daarmee tot uw bedrijfsgegevens.
Lees meer hierover...

 Microsoft Office 365 voor bedrijven
Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over cloud computing. Investeren in serverhardware en serverspecifiek software is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Wat kan Office 365 voor uw bedrijf betekenen? 
Lees meer hierover...

 Hoe veilig zijn mijn gegevens in Office 365?
In deze white paper vijf vragen die belangrijk zijn om jezelf te stellen voordat je besluit om jouw gegevens online te plaatsen: Waar staan mijn gegevens? Blijf ik eigenaar van mijn gegevens? Hoe belangrijk is de beveiliging en jouw privacy voor de service provider? Welke maatregelen zijn genomen om de beveiliging en privacy te waarborgen? Welke mogelijkheden krijg ik zelf voor beveiliging en controle?
Lees meer hierover...

 Wat is Cloud Computing?
Middels deze white paper informeert Remcoh u over wat cloud computing is en adviseert u over de voordelen en nadelen die dit heeft voor uw onderneming. In deze whitepaper behandelt Remcoh de bekendste public cloud oplossing: Microsoft Office 365
Lees meer hierover...

Windows Server 2003 End of Support

Met dit nieuwsitem brengt Remcoh de naderende ‘End of Support’ datum voor Windows Server 2003 onder uw aandacht.  Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2 op 14 juli 2015 zal beëindigen.