WKR

De werkkostenregeling regelt onbelaste vergoedingen en verstrekkingen door de werkgever aan het personeel. De regeling ging in per 1 januari 2011 en is vanaf 1 januari 2015 voor iedere werkgever verplicht en kan tot die tijd door werkgevers vrijwillig toegepast worden.

De werkkostenregeling biedt volop mogelijkheden om uw personeelsleden fiscale voordelen te bieden bij de aanschaf van computer producten. De voordelen kunnen oplopen tot maximaal 52% ! Ook voor u als werkgever zorgt deze regeling voor minder afdracht van sociale lasten.

ISL Automatisering heeft een platform ontwikkeld om het de werkgever en werknemer gemakkelijk te maken om maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden en de voordelen van de nieuwe werkkostenregeling.

ISL Automatisering biedt een digitale bestelportaal waarin aan alle aspecten is gedacht: van informatievoorziening aan de werknemer, bestelprocedure, logistiek, planning, service en support, aanvulling op de arbeidsovereenkomst tot aan de uiteindelijke rapportage.

Speciaal voor uw organisatie wordt er een webshop ingericht met kwaliteitsproducten van A-merk fabrikanten. Dankzij de schaalvoordelen van een gecentraliseerde  inkoop volume van de complete Paradigit Groep zijn wij in staat  zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Wilt u meer weten over de fiscale voordelige PC- Privé regeling van ISL Automatisering neem dan contact voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs.

Shutterstock _172116551