Nieuws


De Amarant Groep tekent overeenkomst met ISL Automatisering.

Op 17 Januari 2014 is een overeenkomst getekend tussen de Amarant Groep en ISL Automatisering. Met het tekenen van deze overeenkomst is een nieuwe samenwerking tot stand gekomen. De Amarant Groep heeft enkele honderden ambulante medewerkers in dienst, die zullen worden voorzien van een tablet waarmee op locatie direct de cliëntgegevens veilig geraadpleegd en verwerkt kunnen worden.

“Op deze manier hoeven onze ambulante medewerkers geen (vaste )kantoorlocatie meer te bezoeken om hun administratie bij te werken en hebben zij ten alle tijden de beschikking over de voor hun relevante (cliënt)gegevens”, Aldus Cees van den Brekel.  
“Uit een eerdere pilot is duidelijk naar voren gekomen dat dit niet alleen de beschikbaarheid en de kwaliteit van de cliëntinformatie ten goede komt, maar tevens een behoorlijke tijd- en daarmee kostenbesparing oplevert”. 

ISL Automatisering levert de tablets, compleet geïnstalleerd conform de nieuwe werkplekrichtlijnen van Amarant, voorzien van alle vereiste software. ISL Automatisering verzorgt het beheer van de tablet en ondersteuning aan de ambulante medewerker. 
ISL Automatisering is een onderdeel van de Paradigit groep en is gespecialiseerd  in het leveren van totaal oplossingen voor o.a. Zorginstellingen, Voortgezet Onderwijs en B2B2C volume projecten.

 

vlnr. Ben Janzen, accountmanager ISL, Cees van den Brekel, Chief Technology Officer and Procurement Amarant Groep, Joris van Deudekom, Projectleider Amarant GroepMeer weten?